Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
40,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
5,4 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
6,4 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,3 Lei

Uleiuri

Uleiuri

Uleiul este un lichid gras de proveniență vegetală, animală, minerală sau sintetică, insolubil în apă și mai ușor decât aceasta, folosit în alimentație, în industrie și în alte domenii

Subcategorii
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
FAREBIL crește secreţia biliară, elimină spasmele ductelor biliare, şi în timp, îmbunătăţeşte metabolismul ficatului, având acţiune deosebit de valoroasă în cazul litiazei biliare.Efectul complex al produsului asup..
15,7 Lei
Fara TVA: 14,4 Lei
Ulei anticearcan 50 ml, handmade Uleiurile faciale sunt o alternativa remarcabila la cremele cosmetice traditionale. Uleiul  facial natural anticearcan este rezultatul combinării uleiurilor hidr..
34,7 Lei
Fara TVA: 29,1 Lei
Cris Natur
Ulei antirid 50 ml, handmade Uleiul facial natural antirid este rezultatul combinării perfecte a uleiurilor hidratante cu uleiurile antirid extrem de benefice. Compoziția formată din uleiul de argan,..
43,9 Lei
Fara TVA: 36,9 Lei
Tara de origine : MarocUleiul de argan este un ajutor de nadejde pentru sanatate si frumusete. Folositi ulei de argan pentru hidratarea pielii si impotriva ridurilor. Este un puternic &n..
10,1 Lei
Fara TVA: 8,5 Lei
Tara de origine : MarocUleiul de argan este un ajutor de nadejde pentru sanatate si frumusete. Folositi ulei de argan pentru hidratarea pielii si impotriva ridurilor. Uleiulde argan este..
50,3 Lei
Fara TVA: 42,3 Lei
Tara de origine : MarocUleiul de argan este un ajutor de nadejde pentru sanatate si frumusete. Folositi ulei de argan pentru hidratarea pielii si impotriva ridurilor. Uleiul de argan est..
30,2 Lei
Fara TVA: 25,4 Lei
Tara de origine : MarocUleiul de catus din Maroc este un puternic hidratant pentru pielea uscata si matura. Uleiul din seminte de cactus este unul dintre cele mai costisitoare uleiuri de pe planeta pentru ca este..
56,2 Lei
Fara TVA: 47,2 Lei
Indicatii:- asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor d..
68,8 Lei
Fara TVA: 63,1 Lei
Indicatii:- asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor d..
13,4 Lei
Fara TVA: 12,3 Lei
Indicatii:- asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor d..
37,8 Lei
Fara TVA: 34,7 Lei
ulei de cimbru pentru uz intern:astenie fizica si psihica, angoase, neurastenie, deficiente nervoase, anemie (copii), hipotensiune, tuse convulsiva, afectiuni pulmonare (emfizeme, micoza, bronsita), tuberculoz..
28,2 Lei
Fara TVA: 25,9 Lei
Antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoa..
15,7 Lei
Fara TVA: 14,4 Lei
Tara de origine : IndoneziaUleiul de cocos 150 mlUlei de cocos dezodorizat si nehidrogenat, bogat in grasimi saturate, nu contine colesterol.Uleiul de cocos este ideal la gatit nu se oxideaza pana la 198 ˚C. S..
8,3 Lei
Fara TVA: 7,6 Lei
Tara de origine : IndoneziaUleiul de cocos 300 mlUlei de cocos 100%  natural, nu contine aditivi.Ulei de cocos dezodorizat si nehidrogenat, bogat in grasimi saturate, nu contine colesterol.Uleiul de cocos..
16,6 Lei
Fara TVA: 15,2 Lei
Tara de origine : IndoneziaUleiul de cocos 500 mlUlei de cocos 100%  natural, nu contine aditivi.Ulei de cocos dezodorizat si nehidrogenat, bogat in grasimi saturate, nu contine colesterol.Uleiul de cocos..
27,2 Lei
Fara TVA: 25,0 Lei
Ulei de cocos extra virgin presat la rece, 150 mlUleiul de cocos presat la rece nu conține colesterol și nici grăsimi nocive de tipul trans, pe care tot medicii și specialiștii în nutriție ne avertizează să le ev..
15,9 Lei
Fara TVA: 14,6 Lei
Afisare 1 - 16 din 51 (4 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC