Ganoderma un excelent regenerant

Scris de: All For Nature Vizualizari: 36
Ganoderma un excelent regenerant
17 Dec
0
Numita si Reishi, Ganoderma este o ciuperca din clasa Basidiomycetes utilizata in medicina traditionala chineza de peste 4000 de ani. In China si in Japonia antica Ganoderma era considerata un "elixir al nemuririi'', fiind utilizata de catre samani pentru a-si prelungi viata si a-si mentine starea de calm in timpul meditatiilor. In secolul al XVI-lea, in Farmacopeea Ben Cao Gang Mu, era mentionat faptul ca Ganoderma influenteaza energia Qi a inimii, fiind recomandata pentru tratarea bolilor din zona pieptului, cresterea capacitatii intelectuale si imbunatatirea memoriei. In medicina traditionala chineza ciuperca era intrebuintata pentru: marirea longevitatii, imbunatatirea functiilor hepatice si respiratorii, tratarea tumorilor si a bolilor de inima, cresterea imunitatii si rezistentei organismului, scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, eliminarea starilor de oboseala si marirea vitalitatii. 
 
 120 comprimate la pret de 60 comprimate
Mod de administrare:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.
Ingrediente:
Ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (405 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. 
Contribuie la:
- mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale
- imbunatatirea circulatiei cerebrala
- protejarea organismului impotriva radiatilor
- sustinerea secretiei de interferon
Tara de origine: Romania

Recomandari: memorie, colesterol, astenie.

Comentarii
Scrie parerea
All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC