Politica de returnare

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/4.06.2014, orice client are dreptul sa returneze produsul cumparat in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. SC ALL FOR NATURE SRL isi rezerva dreptul de impunere a termenului de returnare de 7 zile calendaristice. Intentia de returnare a unui produs cumparat trebuie comunicata catre SC ALL FOR NATURE SRL prin e-mail, posta, telefon, SMS sau verbal. In cazul in care alegeti comunicarea prin posta, notificarea datata si semnata trebuie trimisa la adresa: Cal. Dorobantilor nr. 63, Timisoara, Jud. Timis.

CHELTUIELILE DE RETUR FOR FI SUPORTATE DE DUMNEAVOASTRA

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate sau fara ambalajul original.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC