Dvr Pharm

Dvr Pharm

Dvr Pharm

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Conține Calciu de cea mai bună calitate, Magneziu, Fier și alte oligo-elemente (Mangan, Seleniu, Bor, Siliciu) în formă biologică, asimilabilă. Această algă este un fenomen din punctul de vedere al acțiunii ..
32,8 Lei
Fara TVA: 30,1 Lei
Conține suc granulat dintr-o varietate de Aloe ferox extrem de bogată în principii active. Din acest motiv, acest supliment este un laxativ foarte puternic, reglează activitatea pancreasului și glicemia, stim..
33,7 Lei
Fara TVA: 30,9 Lei
Conține un extract standardizat de frunze de anghinare, la care se adaugă extractul standardizat și pulberea de frunze de măslin. Ambele plante au efecte puternice de reducere a glicemiei, colesterolului și t..
33,7 Lei
Fara TVA: 30,9 Lei
Produsul are acțiune rapidă și se folosește conjunctural, pentru anihilarea durerilor, mărind doza direct proporțional cu intensitatea simptomelor neplăcute. Este un produs unic pe piața de suplimente, care ..
12,9 Lei
Fara TVA: 11,8 Lei
Este un nutrient esential vietii, obtinut din Portocala amara si Acerola. Acerola este recunoscuta ca fiind printre fructele cu cel mai mare si mai stabil continut de vitamina C. Conform unor studii de amploare, fa..
38,7 Lei
Fara TVA: 35,5 Lei
Zinc + Seleniu cu Vitamina C, DVR PHARM, 60 CapsuleZincul și seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt în momentul de față cele mai active și mai bine tolerate forme de administrare a acestor oligoelemente, la el..
38,7 Lei
Fara TVA: 35,5 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC