Fares

Fares

Fares

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Acid Folic Natural - aportul suplimentar de acid folic crește nivelul de acid folic la femei în perioada de sarcină. Cantitatea scăzută de acid folic matern este un factor de risc în dezvoltarea defectelo..
26,8 Lei
Fara TVA: 24,6 Lei
Algoplant - recomandat persoanelor cu cefalee si migrene.Beneficii:efect si absorbtie rapida datorita compozitiei exclusive din uleiuri esentialereduce frecventa, intensitatea si durata durerilor de cap100% na..
38,0 Lei
Fara TVA: 34,9 Lei
Antibalonare - feniculul şi menta ajută în caz de flatulenţă şi spasme intestinale.Fructele de cardamom au fost descrise prima dată de către Dioscorides şi Plinius. Un remediu denumit Cardamom este m..
24,5 Lei
Fara TVA: 22,5 Lei
Antibalonare - feniculul şi menta ajută în caz de flatulenţă şi spasme intestinale.Fructele de cardamom au fost descrise prima dată de către Dioscorides şi Plinius. Un remediu denumit Cardamom este m..
1,4 Lei
Fara TVA: 1,3 Lei
Ajută protejarea corpului de radicalii liberi şi de îmbătrânirea prematură.Ingrediente/capsulă:-frunze de ceai verde (Theae folium) 150mg-fructe de afin (Myrtilli fructus)-fructe de coacăz (Ribes nigri fructus)-fru..
36,5 Lei
Fara TVA: 33,5 Lei
Antistres N140 - susține capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări. Contribuie la calmarea stresului psihic şi la îmbunătăţirea dispoziţiei în condiţiile unui stil de viaţă solicitant..
29,5 Lei
Fara TVA: 27,1 Lei
Ashwagandha cu Ginseng - withania somnifera, cunoscută în mod obişnuit ca ashwagandha, este o plantă medicinală utilizată de mai bine de 3000 de ani în sistemul de medicină Ayurveda. Unii fitoterapeuţi o numes..
49,2 Lei
Fara TVA: 45,1 Lei
Aterostop - contribuie la evitarea depunerii substanţelor de natură lipidică pe pereții vaselor de sânge.Ingrediente:Lucerna a arătat în studiile ştiinţifice efecte semnificative de reducere a triglicerid..
27,3 Lei
Fara TVA: 25,0 Lei
B Complex Vitamine Naturale - contribuie la reducerea oboselii şi a stresului. Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. Deşi fiecare vitamina B are rolul său unic din punct de vedere biologic şi p..
34,7 Lei
Fara TVA: 31,8 Lei
Biomicin A14 - contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pieliiUleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al..
24,6 Lei
Fara TVA: 22,6 Lei
Biomicin Forte (antibiotic natural) - contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv și genito-urinar.Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracte..
26,3 Lei
Fara TVA: 24,1 Lei
Biomicin urinar A20 - contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar.Ingrediente: ulei de floarea soarelui, ulei esenţial de şovârv, ulei esenţial de ienu..
26,3 Lei
Fara TVA: 24,1 Lei
Biomobil 1 - ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor. Contribuie la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor. Ingrediente:Harpagophytum (..
28,9 Lei
Fara TVA: 26,5 Lei
Biomobil 2 - menţine mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor. Ajută la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor. Ingrediente:Boswellia este un arbore ca..
28,9 Lei
Fara TVA: 26,5 Lei
Biosept A5 - contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, digestiv şi genito-urinar Ingrediente:Frunzele de măslin sunt confirmate ştiinţific prin numeroase s..
30,0 Lei
Fara TVA: 27,5 Lei
Biovenal - contribuie la menţinerea unui flux sangvin normal la nivelul circulaţiei venoase. Susţine tonusul venos.Struguri - la începutul anilor ‘90 cercetătorii au fost surprinşi atunci când au observat..
31,6 Lei
Fara TVA: 29,0 Lei
Afisare 1 - 16 din 347 (22 pagini)
Producatori
All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC