Hypericum

Hypericum

Hypericum

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Supliment alimentar cu rol adjuvant în cura de slăbire și în controlul greutății corporale.Recomandari: ajuta la energizarea organismului prin reglarea metabolismului energetic. Participa la normalizarea nivelului ..
27,1 Lei
Fara TVA: 24,9 Lei
Hypericum
Supliment alimentar cu rol de combatere și control al stresului.Recomandari: contribuie la ameliorarea starilor de oboseala, anxietate, hipersensibilitate sau nervozitate. Participa la reglarea ritmului cardiac si ..
29,3 Lei
Fara TVA: 26,9 Lei
Hypericum
Supliment alimentar cu rol adjuvant în îmbunătățirea răspunsului imun la diferiți factori alergeni.Recomandari: adjuvant in formarea si stimularea imunitatii naturale ce imbunatateste raspunsul organismului la dive..
21,8 Lei
Fara TVA: 20,0 Lei
Supliment alimentar cu rol de liniștire și calmare a stărilor de anxietate.Recomandari: adjuvant in gestionarea stresului psiho-emotional. Contribue la emeliorarea starilor de nervozitate, agitatie, frica sau trist..
22,9 Lei
Fara TVA: 21,0 Lei
Hypericum
Supliment alimentar cu rol adjuvant în curele de dezintoxicare cu alcool.Recomandari: ajuta la protectia bilei si a ficatului, stimuland procesul natural de regenerare al acestora. Sustine procesul de detoxifiere a..
19,3 Lei
Fara TVA: 17,7 Lei
Hypericum
Supliment alimentar cu rol adjuvant în limitarea efectelor negative ale fumatului cronic.Recomandari: indicat in limitarea efectelor negative produse de fumatul coronic. Faciliteaza detoxifierea si intareste sistem..
23,8 Lei
Fara TVA: 21,8 Lei
Adjuvant în tonifierea mușchiului inimii, normalizarea ritmului cardiac și a presiunii arteriale, în mod natural. Stimulează reglarea naturală a circulației generale și periferice. Susține procesele proprii a..
45,3 Lei
Fara TVA: 38,1 Lei
Supliment alimentar cu rol tonic și tonifiant al aparatului cardiovascular.Recomandari: adjuvant in tonifierea muschiului inimii, normalizarea ritmului cardiac si a presiunii arteriale, in mod natural. Stimuleaza r..
20,6 Lei
Fara TVA: 18,9 Lei
Bitterul Ierburile Vieţii are rol adjuvant în tonifierea sistemului nervos şi în ameliorarea unor afecţiuni nervoase (dureri de cap, migrene, depresii, anxietate, insomnii), îmbunătăţirea ..
42,8 Lei
Fara TVA: 39,3 Lei
Produsul este un adevărat elixir al vieții, prin multiplele acțiuni binefăcătoare asupra sănătății și stării generale a organismului. Înlătură oboseala și stresul dându-ne o bună dispoziție de muncă prin conț..
38,3 Lei
Fara TVA: 32,2 Lei
Recomandari: proprietatea depurativa a acestui produs il face sa fie foarte eficient in curatarea organismului de toxine ajutand digestia si eliminand balonarea. Prin actiunile coleretice-colagoge, actioneaza supra..
17,4 Lei
Fara TVA: 16,0 Lei
Hypericum
Supliment alimentar cu rol adjuvant în construirea unui sistem osos puternic.  Recomandari: fructoboratul de calciu este esential in constructia si mentinerea oaselor si articulatiilor sanatoase. ..
25,6 Lei
Fara TVA: 23,5 Lei
Supliment alimentar cu rol fortifiant, imunostimulent și hipotensiv.Recomandari: sustine capacitatea naturala a organismului de a limita cresterea tensiunii arteriale. Stimuleaza buna functionare a sistemului imuni..
16,8 Lei
Fara TVA: 15,4 Lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant în întărirea oaselor și echilibrarea sistemului osos.Recomandari: adjuvant in completarea necesarului de calciu si magneziu din organism. Contribuie la formarea si intarirea oase..
29,3 Lei
Fara TVA: 26,9 Lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant in alergii diverse.Recomandari: stimuleaza eliminarea toxinelor din corp pe cale renala, digestiva si sudorifica; ajuta digestia; stimuleaza functia hepato-biliara de metabolizar..
4,7 Lei
Fara TVA: 4,3 Lei
 Ajuta la formarea globulelor rosii prin stimularea functiei maduvei hematogeneRecomandari: anemia este o boala produsa de scaderea numarului de globule rosii sau de hemoglobina, care apare in urma unor hemora..
4,8 Lei
Fara TVA: 4,4 Lei
Afisare 1 - 16 din 78 (5 pagini)
Producatori
All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC