Parapharm

Parapharm

Parapharm

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Parapharm
Produsul este un supliment alimentar destinat persoanelor suferinde de acnee. Acneea juvenila, care apare preponderent la adolescenti, este cauzata de activitatea excesiva a glandelor sebacee si polisebacee. ..
20,2 Lei
Fara TVA: 18,5 Lei
Parapharm
Descriere: Este un supliment alimentar menit sa reduca simptomele alergice provocate de polen, praf, spori de fungi, precum si alti alergeni din mediul inconjurator. Preparatul contine extracte din pla..
31,6 Lei
Fara TVA: 29,0 Lei
Descriere: Este un supliment alimentar conceput pentru mentinerea sanatatii cartilajului osos care optimizeaza functionarea intregului aparat locomotor. Apa de Bazna a inceput sa fie utilizata cu succe..
28,4 Lei
Fara TVA: 26,1 Lei
Descriere: Pielea este in proportie majoritara constituita din colagen, dar intregul nostru organism contine acest tip de proteina care sustine tesuturile si organele, oferindu-le in acelasi timp elast..
26,8 Lei
Fara TVA: 24,6 Lei
Descriere: Melatonina este un hormon produs de organismul uman. Productia de melatonina in organism incepe seara, dupa apusul soarelui, in lipsa luminii. Prezenta luminii artificiale poate impiedica ac..
16,4 Lei
Fara TVA: 15,0 Lei
Descriere: 'Miracolul Francez' este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de stiinta, si se refera la o serie de beneficii de sanatate dobandite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (2..
42,8 Lei
Fara TVA: 39,3 Lei
Descriere: Seleniul este un microelement esential in multe reactii chimice din organism, fiind incorporat in mai mult de 20 proteine. Este clasat printre nutrientii cei mai importanti in lupta impotriv..
13,6 Lei
Fara TVA: 12,5 Lei
Parapharm
Descriere: Contine nutrienti esentiali pentru pastrarea nealterata a vederii. Carotenoizii naturali obtinuti din alga Dunaliella contin pe langa alfa si beta-caroten, luteina si zeaxantina, compusi car..
22,3 Lei
Fara TVA: 20,5 Lei
Parapharm
Descriere: Medicina populara il utilizeaza de secole ca 'purificator al sangelui' pentru mentinerea sanatatii si a unui aspect atragator al pielii si parului. Aceasta planta este recunoscuta pentru efe..
11,9 Lei
Fara TVA: 10,9 Lei
Descriere: Inca din antichitate medicina traditionala chineza folosea frunzele arborelui dioic Ginkgo biloba pentru mentinerea starii de sanatate. Cercetarile contemporane au stabilit ca efectele deose..
7,3 Lei
Fara TVA: 6,7 Lei
Parapharm
Descriere: Preparatul este un superconcentrat de ceai verde (din 500 kg frunze de ceai verde se obtine 1 kg de superconcentrat) decofeinizat cu proprietati curative deosebite. Acest extract este obtinu..
16,4 Lei
Fara TVA: 15,0 Lei
Parapharm
Descriere: Acest produs 100 % natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica a doua plante medicinale cu efect venotonic si anticelulitic. Eficacitatea deosebita consta in folosirea unor superconcentrat..
14,3 Lei
Fara TVA: 13,1 Lei
Parapharm
Descriere: Rostopasca, denumita din cele mai vechi timpuri 'Darul cerului', este un puternic stimulant al functiei hepatice si un calmant al colicilor hepato-biliare. Contine alcaloizi, sparteina, vita..
24,4 Lei
Fara TVA: 22,4 Lei
Parapharm
Descriere: Suplimentul alimentar contine extract din radacina de curcuma cu un continut de 90% de curcumina si seleniu.Este un antioxidant remarcabil.Seleniul contribuie la:-protejarea celulelor impotr..
32,7 Lei
Fara TVA: 30,0 Lei
Parapharm
Descriere: Este un supliment alimentar recomandat in special persoanelor care sufera de diabet. Plantele medicinale componente sunt recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic..
21,3 Lei
Fara TVA: 19,5 Lei
Parapharm
Descriere: Acest supliment alimentar contine un extract standardizat din Echinacea purpurea si este destinat stimularii sistemului imunitar. Ajuta organismul sa lupte mai eficient impotriva atacurilor ..
13,4 Lei
Fara TVA: 12,3 Lei
Afisare 1 - 16 din 92 (6 pagini)
Producatori
All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC