Hepatofit Forte 63cps FARES
Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologi..
41,6 Lei
Ceai Silueta Perfecta 1 Purificare Si Drenaj Plic FARES
Efect: drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizează arderile.Ceai detoxifiant pentru slăbit. Formulă din plante medicinale cu rol în detoxifierea organismului. Conține frunze de senna ce susți..
6,1 Lei
Ceai Silueta Perfecta 2 Controlul Greutatii Plic FARES
Efect: antiadipos, crește termogeneza, reduce lipidele și colesterolul, atenuează uşor pofta de mâncareFavorizează scăderea în greutate prin arderea grăsimilor.Reduce pofta de mâncare.Oferă energie la nivel ce..
7,0 Lei
Algo Plant 20 cps.moi FARES
Produsul se adresează persoanelor cu cefalee și migrene.Dupa prima administrare a capsulelor Algoplant (cefalee 1 capsulă pe zi, migrena 2 capsule pe zi) efectul se instalează in maxim o oră.În cadrul eva..
34,0 Lei
Sirop Plantusin Cu Miere Vitamina C Si Propolis 100ml FARES
Antitusiv,Fluidifică secreţiile bronşice,Favorizează expectoraţia,Emolient (protejează mucoasele iritate),Antiseptic al căilor respiratorii.Ingrediente:Miere de albine – min. 62%; extracte apoase de: muguri de pin ..
18,7 Lei

Stefmar

Stefmar

Stefmar

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Contribuie la:– reducerea spasmelor şi a balonării care apar la nivelul intestinului– îmbunătăţirea digestiei şi creşterea poftei de mâncare– normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice, intestinale ş..
4,8 Lei
Fara TVA: 4,4 Lei
..
3,5 Lei
Fara TVA: 3,2 Lei
Recomandat pentru urmatoarele afectiuni: dismenoree( dureri menstruale), hemoragie, diaree, fisuri anale, amenoree, hemoroizi, menopauza-combatea efectelor negative...
3,5 Lei
Fara TVA: 3,2 Lei
Teiul are actiune sudorifica, antitermica, emolienta si expectoranta.Ceai tei – Se recomanda in caz de raceala, gripa, guturai si bronsite, deoarece stimuleaza transpiratia si ajuta la scaderea febrei.De asemenea, ..
6,7 Lei
Fara TVA: 6,1 Lei
 Flori Hibiscus, faina macese, frunza zmeur, frunza afin, arome identic naturale.NU Contine coloanti. Ceai aromat, reconfortant, vitaminizant...
4,5 Lei
Fara TVA: 4,1 Lei
Lumanarica este o planta medicinala utilizata pentru proprietatile ei terapeutice inca din cele mai vechi timpuri.Astfel in medicina populara tulpinile acestei plante se fierbeau in lapte si constituiau un remediu ..
3,4 Lei
Fara TVA: 3,1 Lei
Tonic - vitaminizant, scaderea permeabilitatii si fragilitatii capilarelor, normalizarea circulatiei periferice, anticataral, hepatoprotector, coleretic-colagog, diuretic, vermifug (indeosebi tenifug).Recomandari:A..
3,2 Lei
Fara TVA: 2,9 Lei
Pentru tratarea caderii parului, datorita efectului de regenerare si de stimulare asupra parului, pentru tratamentul impotriva febrei tifoide, litiazelor renale, uricemiilor, nefritelor, dermatitelor, eczemelor, ne..
3,5 Lei
Fara TVA: 3,2 Lei
Ceaiul de frunze de nuc este un mijloc eficace in tulburarile digestive, deci in constipatie si in curatirea singelui. De asemenea, el se intrebuinteaza cu bune rezultate in tratamentul diabetului si contra icterul..
3,2 Lei
Fara TVA: 2,9 Lei
 Podbalul este o plantã ierboasã foarte rãspânditã, care creşte prin locurile necultivate. Era apreciatã încã din antichitate pentru calitatea de a „alunga tusea”, proprietate reflectatã şi în denumirea latinã..
3,4 Lei
Fara TVA: 3,1 Lei
Recomandari:afectiuni uterine, metroragii, dismenoree, hemoragii (sangerari nazale, hematurie), hipertensiune, ateroscleroza, diaree benigna.Principii active:alcaloizi, tiramina, colina, taninuri, histamina, glicoz..
3,2 Lei
Fara TVA: 2,9 Lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2019 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC