Condimente

Condimente
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
“Regele condimentelor”, asa cum mai este supranumit in India, cardamonnul isi are originea in India si Sri Lanka si face parte din aceeasi familie cu ghimbirul. Acest arbust extraordinar se mai cultiva si in Guatem..
8,2 Lei
Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. În plus, dacă oamenii ar cunoaşte nu doar gustul său delicios în mâncăruri, ci şi efectele sale benefice pentru organism, atunci a..
4,7 Lei
Pe lângă puterile sale aromatice senzaţionale, de peste 2.000 de ani condimentează mâncărurile, cimbrul era utilizat în Grecia pentru înmiresmarea băilor şi se ardea în temple, cu credinţa că este o sursă de vigoar..
3,1 Lei
Tradiţional, cucşcuşul se obţine cu mare consum de timp şi de manoperă, şi se prepară prin gătire în aburi, servit ca pat pentru tocane sau alte preparate cu sos. Se poate consuma şi ca atare, aromatizat cu miroden..
2,6 Lei
Frunzele de dafin sunt folosite foarte rar in stare cruda, fiind un condiment excelent in stare uscata, deoarece au un gust mai placut, mai dulce, iar savoarea devine mai intensa pe parcursul procesului de gatire. ..
1,9 Lei
Ienibahar boabe Din vremea cea mai veche, indienii au folosit enibahar boabe pentru a prepara varza, pentru a face ciocolata, friptura de carne, friptura de pui, peste. Ienibahar boabe este un condiment frecvent ut..
6,0 Lei
Dincolo de aroma unică pe care o oferă preparatelor dulci sau sărate, seminţele de mac au proprietăţi antioxidante, contribuie la prevenirea bolilor şi te ajută să îţi menţii frumuseţea pielii şi a podoabei capilar..
5,3 Lei
Piperul este o sursă bogată de mangan, fier, calciu, magneziu, zinc, crom, potasiu, vitamina C, vitamina K, fibre dietetice și alte elemente nutritive. Fructele piperului au o componentă activă numită piperina, car..
8,1 Lei
Scortisoara rulou a fost mult timp cel mai popular condiment pentru coacere, in majoritatea culturilor din intreaga lume. Scortisoara subtire si totusi cu aroma intensa, este ideala pentru prajituri, paine, produse..
3,7 Lei
Tarhonul face parte din gama condimente, si, este condimentul principal la limonada. Datorita faptului ca nu are un gust amar, este utilizat pe scara larga in gatit. Astazi, tarhonul este cunoscut mai ales ca un co..
2,7 Lei
Usturoi praf este un condiment perfect daca ai o reteta in care este nevoie de aroma de usturoi, dar nu este nevoie de textura sau vrac. Usturoi praf face parte din dulapul de condimente si are o durata de valabili..
6,7 Lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Producatori
All For Nature © 2020 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC